JavaScript must be enabled! Godišnji kongres UReS/ORS 2024 :: Kotizacija I Smeštaj
PočetnaOpšte informacijeKotizacija i smeštaj
Hotel Radisson Park
Hotel Radisson Park 4*, izgrađen je 1937. godine i čuva istoriju i kulturno nasleđe grada Niša, svedočio je značajnim istorijskim događajima tokom Drugog svetskog rata. Smešten u samom srcu Niša i nudi lak pristup ključnim atrakcijama, tržnim centrima i poslovnim četvrtima. Hotel Radisson Park Niš je idealno mesto za organizaciju različitih događaja, uključujući korporativne konferencije i društvena okupljanja. Sa svojom impresivnom konferencijskom salom koja može da ugosti do 300 ljudi, kao i četiri fleksibilne i moderno opremljene sale za sastanke, prijeme i koktele. Hotel nudi i savremenu tehnologiju, besplatan Internet velike brzine i pogled na gradsko jezgro.
Kotizacija (za sve učesnike Kongresa)
Cena: 200
Cena je bez uključenog PDV-a, koji se ne iskazuje po članu 35, stav 7 Zakona o PDV-u.
Kotizacija sadrži: kongresni materijal i ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, kafe pauze, radne ručkove, zajedničku večeru i sertifikat.
Kongresni paket za sve učesnike UReS/ORS Kongresa 2024 sa uključenom kotizacijom sadrži:
Kotizaciju - kongresni materijal i ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, kafe pauze, radne ručkove, zajedničku večeru i sertifikat.
Smeštaju dvokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom u izabranom hotelu. Raspored po hotelima i smeštajnim jedinicama radiće se po redosledu prijave i uplate.
Hotel  Lekari Saradnici
farmaceutskih kuća
Doplata za
jednokrevetnu
Hotel 4* 390 350 180
Hotel 3* 290 250 120
*Cene su sa uključenim PDV-om izražene u eurima po osobi (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate)
Hoteli sa 4* - Radison Park / Ambasador / New City / Art Loft / King Bo / Zen
Hoteli sa 3*Eter / Marica / The Regent Club / Sole
Hotel Ambasador
Hotel Marica
Kotizacija za učesnike ORS-a (21-22 septembar 2024.) je 50 . Cena je bez uključenog PDV-a, koji se ne iskazuje po članu 35, stav 7 Zakona o PDV-u.
Kotizacija sadrži: kongresni material i ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, kafe pauze, radne ručkove, zajedničku večeru.
Kongresni paket za učesnike ORS-a (kotizacija i smeštaj u dvokrevetnoj sobi)
Učesnici ORS-a smešteni su u hotelu Marica 3*, koji je udaljen svega par minuta od centra Niša, u mirnom kraju na uzvišenju sa koga se pruža predivan panoramski pogled na grad i okolinu. Sobe su elegantne i klimatizovane, sa besplatnim bežičnim pristupom internetu. Za učesnike ORS-a biće organizovani transferi do hotela Radisson Park u skladu sa programom rada.
Hotel Cena Doplata za jednokrevetnu
Marica 3* 120 50
*Cene su sa uključenim PDV-om izražene u eurima po osobi (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate)
Kongresni paket za učesnike ORS-a pored smeštaja sadrži i:
Kotizaciju - kongresni material i ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, kafe pauze, radne ručkove, zajedničku večeru
Prevozorganizovani prevoz za učesnike ORS-a iz Beograda, Novog Sada i Kragujevca.

Za sve pismene otkaze dostavljene:

  • 29-20 dana pre početka kongresa povraćaj 80% od uplaćenog iznosa
  • 19-15 dana pre početka kongresa povraćaj 60% od uplaćenog iznosa.
  • 14-10 dana pre početka kongresa povraćaj 20% od uplaćenog iznosa.
  • 9-6 dana pre početka kongresa povraćaj 10% od uplaćenog iznosa.
  • 5-0 dana pre početka kongresa povraćaj novca neće biti moguć.

Organizatori ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu promenu u programu do koje bi došlo usled nepredvidjenih okolnosti.

Hotel Radisson Park